Online játékok ingyen

Repülős online játékok: fedezd fel a világ legelső webböngészőn keresztül elérhető repülőteres játékát! Légiirányítási, reptér-üzemeltetési teendők várnak gyönyörű grafikával.

Üzemeltesd a saját reptered! A Skyrama egy ingyen játszható, internetes repülőtéri szimulációs játék, használatához nem kell külön alkalmazást telepíteni a gépünkre: közvetlenül böngészővel használható. A Skyramában a játékos kezdetben egy apró, pusztán egy kifutópályával rendelkező reptér irányítását kezdi meg.

A járatok bevételei felhasználásával ez később óriási, internacionális légiforgalmi központtá bővíthető. Ehhez idővel rengeteg kiegészítő, épület, repülőgép használható, így minden egyes repülőtér teljesen egyedi lehet. A Skyrama egyik fő vonása a játékosok közötti interakció elősegítése. A barátok légijáratai hozzák a profitot a légikikötőnek! A zavartalan üzemet változatos repülésirányítási és logisztikai elintéznivalók teljesítésével kell fenntartani. A napi feladatokat saját sztorival rendelkező küldetések színesítik. Az élményt tovább javítja a gyönyörű grafika. A játék fejlesztője az online játékok ingyenes piacán az egyik legnagyobb kiadó, a Bigpoint, aminek a játékai között megtalálhatóak mások mellett repülős, stratégiai játékok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.