Hajhosszabbítás előtt és után.

Egyes hajhosszabbítás-dúsítások jobban sikerülnek, valamint természetes, hogy a hajhosszabbítók sem egyformán végzik el a munkájukat. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mire érdemes odafigyelni egy hajhosszabbítás előtt illetve után.

Konzultáció:
Ha úgy érzed, hogy megtaláltad számodra legmegfelelőbb szolgáltatót, hajhosszabbítás előtt mindenképp kérd ki véleményét, vedd igénybe az általában ingyenes konzultáció lehetőségét. Itt mondd el elképzeléseidet és érdeklődd meg, a várható költségeket.

A saját haj felmérése:
Hajhosszabbítás előtt mindenképp szükséges a hajad állapotának és alkalmasságának felmérése, ami természetesen szakemberrel kell elvégeztetni. Amennyiben a sikeres hajhosszabbításhoz megfelelő a hajad, szépen és természetes hatást keltően kivitelezhető a hajhosszabbítás az előzetesen megbeszélt eljárással, jöhet a következő lépés.

Megfelelő póthaj kiválasztása:
Bár lehetséges konkrét elképzelésed van a felhelyezendő póthaj fajtáját illetően érdemes meghallgatni a hajhosszabbító véleményét, hogy szerkezetileg és a kényelmes hordhatóság szempontjából valóban megfelelő-e a kiválasztott póthaj.

Hajhosszabbítás után:
Hajdúsítást illetve hajhosszabbítást követően kérj tanácsot a haj ápolását és hordását illetően! A felhelyezett póthaj élettelen így minden bizonnyal több időt kell szánnod a hajápolásra, mint korábban. Az illesztés módjától függően tanácsokat kaphatsz, hogy hogyan és mivel fésülködj, mit tegyél ha párás és forró helyen (mint például szauna) tartózkodsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.