Hajhosszabbítás előtt és után.

Egyes hajhosszabbítás-dúsítások jobban sikerülnek, valamint természetes, hogy a hajhosszabbítók sem egyformán végzik el a munkájukat. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mire érdemes odafigyelni egy hajhosszabbítás előtt illetve után.

Konzultáció:
Ha úgy érzed, hogy megtaláltad számodra legmegfelelőbb szolgáltatót, hajhosszabbítás előtt mindenképp kérd ki véleményét, vedd igénybe az általában ingyenes konzultáció lehetőségét. Itt mondd el elképzeléseidet és érdeklődd meg, a várható költségeket.

A saját haj felmérése:
Hajhosszabbítás előtt mindenképp szükséges a hajad állapotának és alkalmasságának felmérése, ami természetesen szakemberrel kell elvégeztetni. Amennyiben a sikeres hajhosszabbításhoz megfelelő a hajad, szépen és természetes hatást keltően kivitelezhető a hajhosszabbítás az előzetesen megbeszélt eljárással, jöhet a következő lépés.

Megfelelő póthaj kiválasztása:
Bár lehetséges konkrét elképzelésed van a felhelyezendő póthaj fajtáját illetően érdemes meghallgatni a hajhosszabbító véleményét, hogy szerkezetileg és a kényelmes hordhatóság szempontjából valóban megfelelő-e a kiválasztott póthaj.

Hajhosszabbítás után:
Hajdúsítást illetve hajhosszabbítást követően kérj tanácsot a haj ápolását és hordását illetően! A felhelyezett póthaj élettelen így minden bizonnyal több időt kell szánnod a hajápolásra, mint korábban. Az illesztés módjától függően tanácsokat kaphatsz, hogy hogyan és mivel fésülködj, mit tegyél ha párás és forró helyen (mint például szauna) tartózkodsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük